Zum Inhalt springen

Vores service

Over 125 års emballagekompetence

Vi kombinerer erfaring og moderne knowhow på perfekt vis. Hildebrandt står i dag mere end nogensinde før for innovative emballageløsninger. Omkostningseffektivitet og komfort er væsentlige komponenter i produktudviklingen samt økologisk bæredygtighed.

Vores salgsteam

Kompetent rådgivning, omgående bearbejdelse og korte leveringstider er en selvfølge hos os. Den ansvarlige sælger sørger for en personlig rådgivning på stedet – mange spørgsmål besvares bedst dér, hvor de opstår.

Mere effektivitet og fleksibilitet

Forventes en pålidelig just-in-time-varelevering? Ønskes prisstabilitet og hurtig levering – også ved specialfremstillinger? Med os som partner ikke noget problem! Vi lagerfører de ønskede mængder. Det skaffer plads hos kunden og forhindrer unødig kapitalbinding.

Logistik

Forventer kunden, at vi besvarer alle spørgsmål med hensyn til udvikling, anskaffelse, lagerføring og levering? Disse opgaver tager vi meget alvorligt. Eget lager regionalt med over 35.000 pallepladser, en moderne vognpark på 40 lastbiler og topmoderne IT sikrer en optimal service.

Vores service for større tilfredshed

Ønskes individuel størrelse, tilpasset kvalitet, særlig konstruktion eller påtryk? Det tager vi os gerne af – personligt og fagligt på højeste niveau.