Zum Inhalt springen

Hildebrandt Emballage A/S blev grundlagt i 1997 i Aabenraa som datterselskab af det tyske Paul Hildebrandt AG med hovedsæde i Henstedt-Ulzburg, nord for Hamborg. Den i 1889 grundlagte handelsvirksomhed hører til de førende emballagegrossister i Tyskland med 13 afdelinger fordelt over hele landet. Hildebrandt Emballage A/S flyttede i 2003 fra Aabenraa til Padborg og i december 2015 fulgte endnu en flytning til større lokaler i Padborg.

Med et bredt og dybt sortiment på over 50.000 artikler er Hildebrandt Emballage A/S blandt de bedst assorterede emballagegrossister i branchen. Vores sortiment strækker sig fra papir, pap og bølgepap over folie, tape og paller hen til fyld- og polstermaterialer. Derudover tilbyder vi rustbeskyttelses- og omsnøringsemballager samt maskiner. For at sikre det bedste valg af emballageløsning, tilbyder vi personlig rådgivning på stedet - vi mener, at mange spørgsmål besvares bedst dér, hvor de opstår.

Vores kundekreds består af både små virksomheder og store industrikoncerner. Vi tager os af alle spørgsmål angående udvikling, indkøb, lagerhold og levering. Denne kompletservice er præget af fair prissætning, da vores store indkøbsvolumen gør det muligt for os at tilbyde mærkbar omkostningsoptimering samt prisstabilitet. Leveringer foregår hurtigt og frit leveret igennem vores partnernetværk.

Vi glæder os til nye udfordringer. Ring til os og overbevis dig selv!

Hildebrandt – vi leverer, når du har noget, der skal pakkes ind.